Användarnamn Lösenord | Förlorat lösenord
Välkomna

Vem är jag? 

Med en grundutbildning till massageterapeut, fortbildning inom kinesiologi, ettårig mobiliserings-examen, diplomering till kinopraktikterapeut, uppföljningskurser, kinesiologi- och muskeltesting, triggerpunktsakupunktur mm, finns en mängd verktyg att arbeta med när en patient kommer in till mig.

En hel del självutvecklingkurser, såsom tillämpad NLP, har fått mig intresserad av att fortsätta vidareutbilda mig på den mentala påverkan vid smärta. Just nu går jag en kurs inom KBT, Kognitiv Beteende Terapi, vilken avslutas till hösten.

 

När helheten räknas!

Vid behandling är det viktigt att se till helheten!

Har vi ont påverkar det vår mentala hälsa...
På samma sätt påverkas kroppen om vi mår dåligt mentalt!

 

 

Lev som du lär... eller...

 ...gör åtminstonne ditt bästa;o)

Kunskap är nyckeln!

Mängder med kurser,

 mängder med kunskap!

 

Efter drygt 8 år inom branchen, med fortbildnings-kurser vart och vartannat år, har en hel del kunskap lagrats! Det är dock viktigt att förstå att man aldrig blir full-lärd inom detta yrke, och man kan hela tiden utvecklas ytterligare!

Just nu utvecklas jag även mycket genom att utbilda andra! Jag har främst haft kurser för redan utbildade terapeuter, i bl.a "Strain Counter Strain" , men till hösten startar jag en kurs i "behandlande massage för hemmabruk" -En kurs för "vanligt folk" som vill lära sig behandla sina nära och sig själv!

 

Aktuella Kurser
· Behandlande Massage ...
Taggmolnet
Download Flash Player Cumulus by Venue
requires Flash player 9 or better