Vem Är Jag?

VEM ÄR JAG?

 

2001 började jag arbeta som massageterapeut efter en utbildning på Axelsons Gymnastiska Institut.Under åren som sedan följt har jag gått vidareutbildningar inom tillämpad kinesiologi, triggerpunktsakupunktur, träningscoachning, KBT, mobilisering, öronakupunktur, estetisk akupunktur och mycket mer.

 

Jag kan helt enkelt inte få nog av att lära mig mer =)

 

När jag så hade gått en hel del utbildningar blev det istället dags för mig att utbilda andra. Under åren har jag arbetat med olika massageskolor och haft en del kurser i egen regi och utbildat allt från privatpersoner som velat lära sig behandla sig själva och sina nära och kära, nya massageterapeuter som ska ut i yrkeslivet, till vidareutbildningar för redan färdiga massörer, massageterapeuter och kiropraktorer.

 

Jag har svårt att göra saker "småskaligt"

 

...När jag år 2002 började med kampsporten Taekwondo fastnade jag rejält. Helhetsträningen du får av kampsport kan verkligen få en "på fall".

Idag har jag svart bälte (2 dan) och jobbar som instruktör...

 

...En dag tänkte jag att det vore kul att ta upp barndomsintresset "ridning" igen. Men att bara gå på ridskola räckte inte och snart hade jag medryttarhästar och var ute i stallet minst 3 dagar i veckan. Idag äger jag min egna islandshäst, en hästras jag halkade in på på vägen och förälskade mig i.

Nu är jag inte mycket för att tävla med häst (jag inser mina och hästens begränsningar), men mitt mål har varit att MIN häst ska nå full kapacitet i sin utveckling och absolut kunna mäta sig med andra islandshästar på lättare tävlingar.

Här halkade jag in på...

 

...Utbildningen till hästmassör! Tja... Är man expert på muskler på människa vore det ju pinsamt om man inte kunde hästens anatomi också!!?

Och då kommer vi fram till idag, då jag går en distansutbildning till hästmassör.

 

Ju mer du lär dig, desto mer inser du hur mycket mer du kan lära!

 

 

Copyright @ommapunkten All Rights Reserved